Klik her​

Ring og bestil

​Om Malerfirmaet Laus Lausen

​Malerfirmaet Laus Lausen er en mindre malervirksomhed, der ejes og drives af malermester Laus Lausen.

Med over tyve års erfaring i branchen kan vi tilbyde et kompetent, grundigt og professionelt malerarbejde til vores kunder - private kunder såvel som virksomheder, boligforeninger og entreprenører.

Kvalitetssikkert malerarbejde

Som en mindre virksomhed ved vi, hvor vigtigt et ordentligt stykke arbejde er for vores forretning. Uden tilfredse kunder, kan vi ikke overleve i branchen. Derfor lægger vi stor vægt på at udføre et kvalitetssikkert arbejde, der udformer sig i et smukt resultat, du kan være glad for i mange år frem.

​Vi sørger for at afdække alle dine ønsker, inden malerarbejdet påbegyndes, og tilbyder ligeledes en kompetent rådgivning i de forskellige produkter og farver, så vi sammen kan finde en løsning, der stemmer overens med dine ønsker og boligens eller ejendommens æstetiske udtryk og stil.

Maleropgaver i alle størrelser

Hos os er ingen opgaver for omfattende eller for simple. Drejer det sig om en større entreprise har vi faste samarbejdspartnere, så vi sammen kan løfte opgaven.

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 27 28 07 76, hvis du ønsker yderligere information omkring vores malerfirma.

Malerfirmaet Laus Lausen

CVR: 34534314

​Haraldsvej 2

3660 Stenløse